CUF=ClownernasUtvecklingsstördaFramtid.

Heej,

Nu blir det att ta upp CUF (centerns ungdoms förbund). HUR I HELA FRIDENS NAMN TÄNKER DOM?

Magnus Andersson- Clownernas FörbundsordförandeMagnus Andersson- Clownernas Förbundsordförande


"Det som är absolut skandalöst är att bara 5 av 11 ätstörningskliniker har öppet på sommaren!!!!! Staten sviker er/oss unga!!! FYYY SKÄMMS!" Det kan ju vara en aning svårt att ta dom på allvar ellerhur?, Okej att det är viktigt att folk med ätstörningar ska kunna få hjälp MEN OKEJ DET FINNS REDAN 11 st kliniker som är öppna ALLTID förutom på sommaren då det finns 5 kliniker!
Men vad finns det annars då?
Jo det finns BUP (Barn -och ungdomspsykriatin) och där får man alltid hjälp(psykiskt) och om det är akut kan man få hjälp fysiskt på sjukhus. SÅ DET SŨ. Det känns som att CUF borde mogna lite och ta tag i riktigt allvarliga frågor som till exempel den helt sanslösa invandringspolitiken och sluta upp med att förespråka Fri Invandring. VAKNA!

Hur fan kan ungdomar vilja ha lägre lön? Jobba utan anställningsskydd och ha det så tills dom är typ 26? Vart är deras självkänsla, liksom vartfaan har deras moral tagit vägen?

Dom tycker att man enklare kan få jobb (och ja- på den punkten stämmer deras åsikt) MEN ÄR DET BÄTTRE DÅ? Nej, det är det inte. Man måste jobba jätte hårt, prestera allt och lite till HELA TIDEN och bara hoppas på att få fast anställning. Sämre lön och hårdare jobb än dom som har fast anställning, det leder bara till utbrändhet, stress, osv. I alldeles för unga åldrar, fatta att bli typ utbränd när man e 25-30?

NEJ, någonting måste göras. RÖSTA ND 2010! Centern- sist in först ut ;)

/O&E.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0