Pluton Svea (Y)



/O&E

Djurhets

Tjena

Igår när vi satt och väntade på tåget hem såg vi ca 8 blattar som hade en pitbullvalp . I början lekte dom med den genom att sparka en boll mellan varandra . Men efter någon minut började dem sparka emot valpen . Inte så dom sparkade PÅ valpen men nån decimeter ifrån den . För att hetsa . Hunden vek sig hela tiden och såg väldigt rädd ut men efter några sparkar försökte den bita mot foten och fick massvis med beröm . Och i den stilen fortsatte det i ca 10 min . Det kom även andra blattar dit så dom var kanske 15 stycken .
Det är så sjukt att man vill ha en aggresiv hund ? Vi kan inte fatta hur dom tänker . Visst dom kanske tycker det är "ballt" med en hund som kan anfalla och är farlig . men det är personer som dem som ger pitbull , och andra kamphundsraser dåligt rykte . Och media gör det inte heller enklare för dessa hundar .
I Norge och Danmark har man förbjudit Pitbull , och i danmark har man förövrigt förbjudit alla "kamphunds raser"
Även amstaff och blandraser brukar i media gå under rasen pitbull . Något som är helt fel och orättvist för denna vackra hundras .
Det är aldrig hunden som är ond i sig utan hur ägarna uppfostrar hunden . Så att förbjuda vissa hundraser är bara jätte löjligt . Varför inte gå på riktiga problem istället ?

Här är exempel på hur man nästan enbart hör om pitbull attacker

  • 18 augusti 2007 En Labradormix attackerade en 70-årig man och skadade honom svårt. När polisen kom till platsen, sköts hunden då den attackerade dem. Detta resulterade i en artikel och enbart i en lokaltidning.
  • 19 augusti 2007 En blandrashund attackerar och biter en 16 månader gammal flicka svårt i nacken. Detta resulterade i två artiklar i samma tidning.
  • 20 augusti 2007 En sexårig pojke blir svårt attackerad av en mellanstor blandrashund, och får uppsöka sjukhus. Bland annat har hunden bitit av ena örat på pojken. Detta resulterade i en artikel i lokalpress.
  • 21 augusti 2007 En 59 år gammal dam blir attackerad i sitt hem av sina två pitbulls, och får skador som krävde sjukhusvård. Detta resulterade i 230 artiklar i nationell och internationell press. Även annan media, bland andra CNN, MSNBC, och FOX, tog upp händelsen

  • Vi blir så trött på alla dessa nysvenskar som håller på att hetsa sina hundar som dom gör .
    Det är dags att göra någonting åt saken !

    / O&E


    Svikare

    Tjaa

    En av dem mest tragiska händelserna i svenskarnas livs historia är nog organisationen "AFA". Visst att man hör om "nysvenskar" som är Svenskfientliga , men det är HELT ABSURT att vissa svenskar blivit svenskfientliga.
    Ska vi börja gå emot vår egen ras nu också istället för att kämpa sida vid sida ? Det finns en svag lukt av att inbördeskrig kan uppkomma om ingenting händer med dagens politik. Men tillbaka till AFA nu.
    Visst att många som är med i AFA och sådana slags vänsterextrema organisationer är invandrare men det finns svenskar med . Oftast är det dom som är socialt missanpassade i samhället , pundare och andra så att säga icke "välmående" personer . Men finns även några enstaka duktiga elit idrottare med bra hem som är med . (Fast någonting måste ju gått snett för att börja umgås med ovanstående personer)
    En sak vi aldrig riktigt förstått oss på är varför man söker sig till dessa kriminella organisationer . Dom står ju inte för något bra ? Dom har ingen politik alls , och istället för att kunna ta debatt och argumentera tar dem till med våld. Det säger en hel del . Leker tuffa bakom datan och om dom är MÅNGA fler . Men visst dom är kriminella , dom försöker sig på att skada nationella men det brukar oftast sluta med att dom springer för livet därifrån (utav rädsla , eller i vissa fall för dom är rädda för farbror blå)
    AFA gör att medierna skyller alla dessa bråk och uppståndelse på nationalisterna , som bara ville ha sin enkla demostration utan massa bråk . 
    Vi har snackat med en salem bo efter ha hört från flera håll att dem som bor i salem störs av demostrationen som är till minne utav Daniel Wretström den sk. Salemmanifestationen .
    Han och alla han känner har ingenting emot att det är demostration där utan att AFA kommer dit , och skapar bråk . Det är AFA dom är emot .

    Läsa mer om en del från extremvänstern ? Och få sig ett gott skratt åt dom stackars "personerna", fast det lät en aning fel.. personerna.. vi säger skratta åt det istället.

    http://info14.com/2010-07-20-revolutionara_fronten_infor_ratta__frias.html





    /O&E

    Nationaldemokraterna

     www.nd.se

    Aftonbladet fortsätter skylla allt på Svenskarna

    Tjaa .

    Det har hänt ännu en gång . Aftonbladet fortsätter att skylla allt på svenskarna och allting som händer är vårat fel . .
    I torsdags spelades en match mellan IFK Göteborg ungdomslag mot irakiska " Al Medina " . En match som slutade med ett hemskt slut .
    När matchen var slut och domaren blåste stormades planen utav 300 irakier som var riktigt arga . Tydligen hade domaren dömt "fel" .
    Spelare , åskådare , domare , tränare och föräldrar sprang för livet .
    Vittnen sa att många blev skadade , många fick både slag och sparkar av de iranska åskådarna .

    Aftonbladet skyller allt på svenskarna för att någon tydligen pekat fuck you .

    När kan folk få höra saken ur vårt perspektiv istället för att ge oss skulden när vi inte gjort oss förtjänta av att bli påhoppade utav 300 irakier .
    Dem tar ju helt klart med sig sina vanor till vårt land . Det kanske är okej att göra så efter en match hemma hos dom , men kom igen , väx upp förfan !

    www.nationell.nu/2010/07/23/300-irakier-misshandlade-svenska-ungdomar/

    /O&E

    Sluta klaga !

    Tjaa

    Något som vi blir väldigt trötta på är att många "nysvenskar" klagar över hur fult och dåligt dom bor i sina hemkommuner . Kolla exempelvis på förorterna till sthlm på exempelvis blåa linjen? Det är inte direkt "rika" kommuner och har därför inte mycket pengar till att piffa upp i samhället . Man betalar in skatt till sina kommuner , därför vissa kommuner får mer pengar för att dom har fler boende i kommunen och med högre lön . Men ta exempelvis Rinkeby ? Vad gör dom med sina skattepengar ? Dom måste ju ta pengarna till att renovera och byta ut saker hela tiden eftersom det hela tiden blir sönderslaget och uppbränt ?
    Sedan kommer parasiterna och klagar i media om att vi inte tar hand om dem och att det är så synd om dom och att vi inte hjälper dem , att alla svenskar är så rasistiska . Men vet du vad ? Dom får fan skylla sig själva för att dom förstör sin kommmun . Då finns det helt plötsligt inga pengar till annat i kommunen , bara till renoveringar . Så fortsätt förfan inte att klaga . Ni förstör för er själva . Ni flyttar till Sverige för friheten vi har , för att inte bli sönderbombade . Men kom inte hit med era vanor och förstör VÅRT vackra land !
    OCH sedan att ni har mage att säga " Vi förstör för att folk ska få upp ögonen och se hur förjävligt vi lever och att detta är ett rop efter hjälp " Vem försöker ni lura? Ni ropar inte efter hjälp , ni vill bara ha massa uppmärksamhet och "respekt" . Men ni är bara så jävla töntiga och patetiska !

     Tuffingar

    /O&E


    RÖSTA RÄTT, INTE RÖTT!



    Seriöst, driver hon me oss? -.-

    (uttalandet gjordes i juni 2009)

    /O&E.

    SverigeDemokraterna ?

    Tjena

    Sverigedemokraterna kommer förmodligen komma in i riksdagen i år . Många känner att det är bra att vi äntligen får in lite vettigt folk , medans andra ser dem som en bunt nazister .
    Jag ser dom som hycklare.
    OCH att folk ens kan uttrycka sig om att dom är rasistiska , nazister som kommer att förstöra sverige är en riktig jävla skam . Visst en gång i tiden hade dom bra invandringspolitik . Men som ni kanske inte vet har dom ändrat sin politik . Nu har dom absolut ingenting emot moskeé byggen . Valet till kommunfullmäktige i södertälje hade dom 50% invandre på vallistan  .
    Visst dom vill minska invandringen men det är ju knappt ?
    Så att folk nkan säga att dom är nazister är bara pinsamt för det visar ju helt hur dålig man är som människa , och hur lätt man kan anklaga folk helt fel .
    Och att folk som vaknat upp och tänker rösta nationellt och vill rösta på sverigedemokraterna bara för att dom kommer ha en stor chans att komma in i riksdagen är bara patetiskt . Ska man rösta nationell ska man ta dem med bäst politik .
    Rösta rätt , inte rött .

    - NationalDemokraterna (ND)
    - Svenskarnas Parti (SvP)

    /O&E


    RÖSTA ND!


    "$€%@!!"

    Hejsan,

    Såhär säger vårt grannland Norge (översatt till svenska).

    "Ditt problem är att du är svensk. Börja läsa Norska och Danska tidningar så kanske du får lite mera insikt. Media idag styrs av storföretagen som Bonniers och jag är chockad över hur skrämmande fascistiskt många beter sig. Vägrar låta SD främja sina åsikter. När jag ser partiska programledare, skolor som vägrar släppa in SD och angrepp på SDS möten så undrar jag om Sverige är en demokrati. Norge och Danmark kommer att fortsätta att vara fria demokratier, därför föreslår jag att Sverige flyttar till Mellanöstern."
     - Mortenau, Norsk medborgare.

    Det är förbannat jäkla tråkigt att det ska vara på dethär sättet. Visst håller man inte med om allt men fortfarande, en hel del.. alldeles för stor del dessutom!

    SVERIGE SKA INGENSTANNS! DÄREMOT SKA ISRAEL UT UR PALESTINA OCH PALESTINA UT UR SVERIGE! OSV. 

    En tråkig grej.
    När en ung och svensk tjej vill tatuera in svenska flaggan på kroppen ska inte hennes mamma säga:
    "- Neejneejneej, det är alldeles för provocerande, ska du behöva gå runt och akta dig för att ett invandrargäng ska komma och slå ner dig eller??".
    Den disskutionen ska INTE ENS BEHÖVA TÄNKAS!!!!

    - Våga vara svensk! Det är dags att agera!

    /O&E.


    HAHAH, klockren!

    Dock synd att han själv inte har mycket bättre syn på politiken.



    /O&E.

    Är Sverige till salu ?

    Tjatja
    Visste ni att de första 6 månaderna i år fick Sverige in 13948 asylsökningar ? Det är 36% mer än det var förra året ?
    Men , vad som gör mig riktigt jävla förbannad är att att 41% av sökningarna har beviljats ? Ska Sverige fortsätta i det mönstret att bara plocka in fler och fler , ska vi ta in nästan hälften av alla som vill bo i Sverige ?
    varför inte ta hand om våra problem innan vi drar hit nya ?
    Tar vi hit dem som arbetskraft ? Isånnafall kan väl staten lägga ut deras socialbridrag till att utbilda hemlösa och fixa jobb till dem istället för att dra hit fler skattetagare ? Jag kan nog inte ens föreställa mig vad man skulle kunna göra för skattepengarna vi ger dem ? Billigare tandvård ? Fler sjukhus personal ? Billigare kommunaltrafik , man skulle kunna göra så mycket bättre saker för sina hem kommuner och för sverige istället för att ändra vårat vackra land till en flyktingförläggning ?

    KOM IGEN FÖRFAN , det är dags att vakna !

    /O&E

    http://info14.com/2010-07-15-asylsokandet_okat_med_36_procent.html

    14/88

    "Vi måste säkra existensen för vårt folk och en framtid för våra vita barn" - David Lane

    R.I.P

    14/88

    /O&E.

    CUF=ClownernasUtvecklingsstördaFramtid.

    Heej,

    Nu blir det att ta upp CUF (centerns ungdoms förbund). HUR I HELA FRIDENS NAMN TÄNKER DOM?

    Magnus Andersson- Clownernas FörbundsordförandeMagnus Andersson- Clownernas Förbundsordförande


    "Det som är absolut skandalöst är att bara 5 av 11 ätstörningskliniker har öppet på sommaren!!!!! Staten sviker er/oss unga!!! FYYY SKÄMMS!" Det kan ju vara en aning svårt att ta dom på allvar ellerhur?, Okej att det är viktigt att folk med ätstörningar ska kunna få hjälp MEN OKEJ DET FINNS REDAN 11 st kliniker som är öppna ALLTID förutom på sommaren då det finns 5 kliniker!
    Men vad finns det annars då?
    Jo det finns BUP (Barn -och ungdomspsykriatin) och där får man alltid hjälp(psykiskt) och om det är akut kan man få hjälp fysiskt på sjukhus. SÅ DET SŨ. Det känns som att CUF borde mogna lite och ta tag i riktigt allvarliga frågor som till exempel den helt sanslösa invandringspolitiken och sluta upp med att förespråka Fri Invandring. VAKNA!

    Hur fan kan ungdomar vilja ha lägre lön? Jobba utan anställningsskydd och ha det så tills dom är typ 26? Vart är deras självkänsla, liksom vartfaan har deras moral tagit vägen?

    Dom tycker att man enklare kan få jobb (och ja- på den punkten stämmer deras åsikt) MEN ÄR DET BÄTTRE DÅ? Nej, det är det inte. Man måste jobba jätte hårt, prestera allt och lite till HELA TIDEN och bara hoppas på att få fast anställning. Sämre lön och hårdare jobb än dom som har fast anställning, det leder bara till utbrändhet, stress, osv. I alldeles för unga åldrar, fatta att bli typ utbränd när man e 25-30?

    NEJ, någonting måste göras. RÖSTA ND 2010! Centern- sist in först ut ;)

    /O&E.

    (Y)


    LÄSVÄRT

    Tjaa,

    Tänkte bara länka till lite olika bra sidor, som ni absolut bör besöka innan ni stänger av datorn! ;)

    www.ndu.nu
    www.nationell.nu
    www.nd.se
    www.info14.com
    www.patriot.nu

    /O&E.


    Dags att vakna!

    Hejhej,

    Vi är två 17åriga tjejer som nu tycker att det är dags att ta ställning i dagens förvridna samhälle. Därför har vi också skapat en blogg där vi kommer att skriva om våra åsikter, politik och en oretuscherad sanning istället för medias lögner som nu tyvärr förblindar den godtrogna svensken.

    Trots vår ringa ålder har vi nu insett att alla måste hjälpas åt, dra sitt strå till stacken så att säga, för att förbättra vårat Sverige. Man skulle ju kunna känna så att "aa , vad jag gör kommer inte att göra någon skillnad. Så det spelar ingen roll". MEN, det gör det! Om alla ska gå runt och 'tycka' så kommer ingenting bli gjort, Sverige kommer förfalla mer och mer och snart är vi tamigfan ett muslimifierat land!

    Så.. varför är vi anonyma?
    Jo, därför att samhället vi lever i nu, tvingar oss till det. Det är idag ett brott att vara svensk och prata om det! Att säga liksom "Yes, jag är från Sverige" klassas som rasism. Och som dom flesta vet finns det ju idiotiska patrask som AFA- Antifascistisk aktion Och så vidare som gärna 'sätter stopp' för den stolta svenskens nationella åsikter.
    Däremot en dag hoppas vi att det ska vara ändring på den punkten.


    /O&E.

    RSS 2.0