Dags att vakna!

Hejhej,

Vi är två 17åriga tjejer som nu tycker att det är dags att ta ställning i dagens förvridna samhälle. Därför har vi också skapat en blogg där vi kommer att skriva om våra åsikter, politik och en oretuscherad sanning istället för medias lögner som nu tyvärr förblindar den godtrogna svensken.

Trots vår ringa ålder har vi nu insett att alla måste hjälpas åt, dra sitt strå till stacken så att säga, för att förbättra vårat Sverige. Man skulle ju kunna känna så att "aa , vad jag gör kommer inte att göra någon skillnad. Så det spelar ingen roll". MEN, det gör det! Om alla ska gå runt och 'tycka' så kommer ingenting bli gjort, Sverige kommer förfalla mer och mer och snart är vi tamigfan ett muslimifierat land!

Så.. varför är vi anonyma?
Jo, därför att samhället vi lever i nu, tvingar oss till det. Det är idag ett brott att vara svensk och prata om det! Att säga liksom "Yes, jag är från Sverige" klassas som rasism. Och som dom flesta vet finns det ju idiotiska patrask som AFA- Antifascistisk aktion Och så vidare som gärna 'sätter stopp' för den stolta svenskens nationella åsikter.
Däremot en dag hoppas vi att det ska vara ändring på den punkten.


/O&E.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0