Sluta klaga !

Tjaa

Något som vi blir väldigt trötta på är att många "nysvenskar" klagar över hur fult och dåligt dom bor i sina hemkommuner . Kolla exempelvis på förorterna till sthlm på exempelvis blåa linjen? Det är inte direkt "rika" kommuner och har därför inte mycket pengar till att piffa upp i samhället . Man betalar in skatt till sina kommuner , därför vissa kommuner får mer pengar för att dom har fler boende i kommunen och med högre lön . Men ta exempelvis Rinkeby ? Vad gör dom med sina skattepengar ? Dom måste ju ta pengarna till att renovera och byta ut saker hela tiden eftersom det hela tiden blir sönderslaget och uppbränt ?
Sedan kommer parasiterna och klagar i media om att vi inte tar hand om dem och att det är så synd om dom och att vi inte hjälper dem , att alla svenskar är så rasistiska . Men vet du vad ? Dom får fan skylla sig själva för att dom förstör sin kommmun . Då finns det helt plötsligt inga pengar till annat i kommunen , bara till renoveringar . Så fortsätt förfan inte att klaga . Ni förstör för er själva . Ni flyttar till Sverige för friheten vi har , för att inte bli sönderbombade . Men kom inte hit med era vanor och förstör VÅRT vackra land !
OCH sedan att ni har mage att säga " Vi förstör för att folk ska få upp ögonen och se hur förjävligt vi lever och att detta är ett rop efter hjälp " Vem försöker ni lura? Ni ropar inte efter hjälp , ni vill bara ha massa uppmärksamhet och "respekt" . Men ni är bara så jävla töntiga och patetiska !

 Tuffingar

/O&E


Kommentarer
Postat av: Peter

Tycker det låter som bloggaren klagar rätt hårt, hur kan man då be någon annan sluta? :p

2010-07-26 @ 11:13:14
URL: http://www.gegga.com
Postat av: USR

Vi klagar på folk som förstör sina hemkommuner. Dom klagar på samma sak, att DOM förstör SINA hem. Är det inte lite skillnad? ;)

2010-07-26 @ 11:39:59
URL: http://usr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0