Svikare

Tjaa

En av dem mest tragiska händelserna i svenskarnas livs historia är nog organisationen "AFA". Visst att man hör om "nysvenskar" som är Svenskfientliga , men det är HELT ABSURT att vissa svenskar blivit svenskfientliga.
Ska vi börja gå emot vår egen ras nu också istället för att kämpa sida vid sida ? Det finns en svag lukt av att inbördeskrig kan uppkomma om ingenting händer med dagens politik. Men tillbaka till AFA nu.
Visst att många som är med i AFA och sådana slags vänsterextrema organisationer är invandrare men det finns svenskar med . Oftast är det dom som är socialt missanpassade i samhället , pundare och andra så att säga icke "välmående" personer . Men finns även några enstaka duktiga elit idrottare med bra hem som är med . (Fast någonting måste ju gått snett för att börja umgås med ovanstående personer)
En sak vi aldrig riktigt förstått oss på är varför man söker sig till dessa kriminella organisationer . Dom står ju inte för något bra ? Dom har ingen politik alls , och istället för att kunna ta debatt och argumentera tar dem till med våld. Det säger en hel del . Leker tuffa bakom datan och om dom är MÅNGA fler . Men visst dom är kriminella , dom försöker sig på att skada nationella men det brukar oftast sluta med att dom springer för livet därifrån (utav rädsla , eller i vissa fall för dom är rädda för farbror blå)
AFA gör att medierna skyller alla dessa bråk och uppståndelse på nationalisterna , som bara ville ha sin enkla demostration utan massa bråk . 
Vi har snackat med en salem bo efter ha hört från flera håll att dem som bor i salem störs av demostrationen som är till minne utav Daniel Wretström den sk. Salemmanifestationen .
Han och alla han känner har ingenting emot att det är demostration där utan att AFA kommer dit , och skapar bråk . Det är AFA dom är emot .

Läsa mer om en del från extremvänstern ? Och få sig ett gott skratt åt dom stackars "personerna", fast det lät en aning fel.. personerna.. vi säger skratta åt det istället.

http://info14.com/2010-07-20-revolutionara_fronten_infor_ratta__frias.html





/O&E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0